(Informatie voor .. de Transfer Agent?)*

Deze inhoud is alleen voor leden.

Over Philip Koelemij

Ik ben docent bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool en al jaren draag een warm hart toe aan duurzame projecten. Zo ben ik ook bij Terra Vitalis terecht gekomen. Verder ben ik actief als hardloper bij Olympus70, en ga ik dagelijks op de fiets naar mijn werk. Ook heb ik sinds 2002 4 zonnepanelen op mijn dak en heb ik 4 participaties in Meewind. Gehuwd en sinds 19 oktober 2019 opa van een kleindochter. Ik ben geboren in Den Haag in 1954, heb de lagere school en atheneum A gevolgd en heb daarna de lerarenopleiding ZWN gevolgd in Delft. Vanaf 1981 werkzaam veelal in het onderwijs, met uitstapjes naan de Belastingdienst als adjunct accountant (2,5 jaar), Rabobank als kredietbeoordelaar (4 jaar), Provincie Zuid Holland als toezichthouder van gemeenten 6 jaar). Sinds september 2008 werkzaam bij European Studies aan de Haagse Hogeschool.
Dit bericht is geplaatst in Omvorming CATF naar ??, Redemption, Uitbetaling 2016-2017. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.