Schadeclaim bij curator van Glenmore and Waldorf

Schadeclaim indienen bij de curator van Glenmore&Waldorf, zie het bericht Unithouder, claim NU schade! . Gebruik de voorbeeldbrief en voeg bijlagen toe aan uw claim. Dit is een eerste claim, want ook bij andere bij het fonds CATF betrokken partijen kunnen unithouders mogelijk nog claims neerleggen. Aanvullende schadeclaims kunnen dan mogelijk aan de orde zijn. Zeker als de curator van het fonds onregelmatigheden heeft vastgesteld. De eerlijkheid gebied te zeggen dat vooralsnog daar weinig zicht op is. Dit omdat de curator, zover bekend, geen boekenonderzoek nog onderzoek ter plekke in Costa Rica heeft gedaan. Hij maakt er zich, in de ogen van het SBUC bestuur, met een Jantje-van-Leiden vanaf!

Dit bericht is geplaatst in Omvorming CATF naar ??. Bookmark de permalink.

2 reacties op Schadeclaim bij curator van Glenmore and Waldorf

 1. Alibert Bok schreef:

  Ik heb een schadeclaim ingediend bij de curator.
  De stukken heb ik zowel per post alsook per email naar de curator gestuurd.
  Bij de email heb ik hem gevraagd om een ontvangstbevestiging te sturen.
  Dit heeft hij niet gedaan, wel heb ik de automatische bevestigingen (read confirmation) van het emailsysteem ontvangen, dus ik heb wel bewijs dat de stukken zijn aangekomen.
  Maar geeft niet echt vertrouwen dat we serieus worden genomen.

  • admin schreef:

   Deze curator blijft hopeloos in gebreke. Zijn volgende verslag van het faillissement had 2 augustus 2021 klaar moeten zijn. Het is er nog niet. Mogelijk gaan unithouders massaal deze man bestoken met vragen omtrent uitblijven van het verslag. In het vorige verslag van mei 2021 staat inmiddels aan ruim € 24.000.000,– aan door de curator betwiste vorderingen van unithouders CATF.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.