Ervaringen met CATF

Deze mogelijkheid is alleen voor leden.. (Contributors)

8 Responses to Ervaringen met CATF

 1. Joost Bontan schreef:

  De beleggersdag laat wel op zich wachten. Ons fonds zou naar de beurs gaan. Wat vinden jullie daar van?

 2. Joost Bontan schreef:

  CATF heeft de NAV waarde van $10,11 bijgesteld naar $ 9,50 waardoor participanten te veel hebben ontvangen bij verkoop. De andere participanten hebben daardoor schade opgelopen. Daar komt nog bij dat zij een te hoge opgave hebben verstrekt aan de fiscus bij hun aangifte inkomstenbealsting en dus te veel betalen. In mijn geval 23.000 participaties a 61 dollarcent a 42 % belasting. Reken maar uit. welliht iets voor PUC lid Cor van Erp nu hij in SAC gekomen is om aan te kaarten.
  Joost Bontan 10-11-2015

 3. Joost Bontan schreef:

  Op de laatste beleggerdag (2014) leek de situatie rooskleurig en zijn de waarden afgelopen 2 jaar gestegen. Ook zouden alle inkoopverzoeken gehonoreerd zijn. Er werd een mooi bosbouwkundig verhaal neergezet o.a over sprouting. Per saldo lijkt het toch nog goed te komen. Er is geen inkomen via dividend en helaas is er niets op de beurs te verkopen terwijl er wel een ISIN nummer is. Zou de verhandelbaarheid wel gunstig beinvloeden. Wellicht iets om bij de volgende beleggersdag op terug te komen. Hoe denken jullie collega CATF beleggers er nu (maart 2015) over deze zaak?
  Joost Bontan (bezitter van ruim 23000 units)

 4. admin schreef:

  De heren van het CATF krijgen rijkelijk betaald. En dan zo slecht communiceren….
  Kunnen ze niet even goed betaald worden als dat ze communiceren?

  Kunnen we ze niet ergens aanklagen? Bij de AFM bijvoorbeeld? De verhouding beloning/prestatie is ver buiten proporties. Net als met die woekerpolissen: daar kan toch wat aan gedaan worden?

 5. 101595 schreef:

  Gisterennacht her 30 juni. Redemption day. Niets gehoord van CATF omtrent inkopen van units. Volgens Bas Dijkman ligt dat aan E&Y. Die zijn te laat met de NAV bepaling. Tegen die nieuwe unitprijs zouden de aangeboden units dan ingekocht moeten worden. Maar daar is geen geld voor. Zie daarvoor de laatste cijfers. En. Het laatste wat CATF moet doen is schulden maken om inkopen te doen. Eerst maar eens vet op de botten krijgen. De noodkap van 433 ha SDLT bomen heeft wel wat armslag gegeven. Maar hoeveel? Geen informatie! Langzaam maar zeker willen unithouders regelmatiger en duidelijker op de hoogte gehouden worden. Puntje van aandacht voor de SAC lijkt mij.

  • admin schreef:

   101595 schreef: “Gisterennacht her 30 juni. Redemption day. ”
   Dat is een nogal verwarrende stelling (let ook op de datum van dat bericht: 2013-07-01 om 23:11 ).
   Ik kreeg dit bericht van Öko-Life:
   “Beste Eveline,

   Wij zijn gebeld door een CATF klant en die zegt dat op de site van het PUC, achter de log-in, de mededeling staat dat CATF voor 30-06-2016 de Redemption gaat uitbetalen. Als dit zo is zou deze mededeling er af gehaald kunnen worden want het is nog niet bekend voor welke datum in Q3 er betaald gaat worden.

   Alvast bedankt.
   Met vriendelijke groet,

   Öko-Life”.

Geef een reactie